De trouwfoto’s

Jullie huwelijksdag is één van de hoogtepunten in jullie leven. Een dag die perfect moet verlopen en waaraan je heel vaak zult terugdenken.
Jullie bruiloft perfect in beeld brengen en jullie de mooiste herinneringen geven aan deze unieke dag, dat is waar ik me volledig op concentreer.

Ik verzorg vakkundig maar onopvallend de mooiste en meest sfeervolle trouwfoto’s van emotionele en dierbare momenten en maak unieke fotoshoots van het bruidspaar, de getuigen, de ouders, familie en kennissen, op een of meerdere locaties, bijvoorbeeld in een park, bij een kasteel of op een andere bijzondere plaats.

Jullie trouwdag in beeld

Jullie kunnen er voor kiezen om jullie hele trouwdag in beeld te laten brengen, compleet met het verzorgen van een bijzonder fotoalbum, maar ook het fotograferen van gedeelten van de trouwdag is mogelijk. Bijvoorbeeld alleen tijdens de voorbereidingen, thuis bij de bruid, in het stadhuis of de kerk, een fotoshoot van de receptie, het aansnijden van de taart, het huwelijksdiner, feestavond. Kortom elke lengte en combinatie is bij mij mogelijk.

Ik werk hoofdzakelijk in de regio Maastricht, maar ik doe trouwreportages in het hele land en ook in het buitenland.

Wat kost een bruidsreportage?

Wat kost een bruidsreportage bij mij? De mogelijkheden zijn onbeperkt en elke huwelijksreportage is zeer persoonlijk.

Mijn prijsopgave is dan ook afhankelijk van wat jullie willen en kiezen. Ik neem daarom graag de tijd om naar jullie wensen en ideeën te luisteren en jullie een passend voorstel te doen. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie en een offerte op maat. Je kunt dit makkelijk online inplannen via het online reserveringssysteem.

Mijn prijsopgave is altijd all-in; dus niet alleen de tijd die we kwijt zijn aan het voorbereiden, die ik aanwezig ben tijdens jullie huwelijksdag, maar ook de kosten van het nabewerken van de beelden, van gebruik van professionele fotoapparatuur en software voor fotobewerking. Jullie krijgen dus geen onverwachte verrassingen achteraf.

De drie opties die ik hieronder aanbied, zijn slechts enkele mogelijkheden. De keuze is aan jullie. Het vakmanschap aan mij. Samen maken we een prachtig verhaal van jullie trouwdag!

De eerste datums voor 2020 zijn al gereserveerd. Wacht dus niet te lang! Vraag vrijblijvend of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

 

INFORMEER

 Bruidsfotograaf Maastricht, prijzen en tarieven

Opties voor bruidsreportages *

HIGHLIGHTS OF THE DAY
890t/m 4 uren fotografie
 • 200+ foto's
 • Aangeleverd op USB + mini-album in luxe doos
 • Online fotoalbum + shop
RINGS AND CHAMPAGNE
1410 t/m 8 uren fotografie
 • 400+ foto's
 • Aangeleverd op USB + mini-album in luxe doos
 • Online fotoalbum + shop
GOLDEN MEMORIES
1850t/m 12 uren fotografie
 • 600+ foto's
 • Aangeleverd op USB + mini-album in luxe doos
 • Online fotoalbum + shop

 

Bruidsfotograaf Maastricht, prijzen en tarieven

* Een bruidsreportage is altijd inclusief

 • Een voorbereidingsgesprek, waarbij we ook evt. de trouwlocaties kunnen verkennen;
 • 1 of 2 professionele fotografen op jullie bruiloft;
 • Afgesproken uren professionele fotografie tijdens jullie huwelijksdag;
 • De uren vakkundige selectie en professionele edit van de foto’s;
 • De foto’s van de highlights, binnen enkele dagen op een online fotoalbum;
 • De foto’s als digitale fotobestanden in hoge resolutie op een mooie gepersonaliseerde USB-stick in een luxe cadeaudoos, samen met een stijlvol mini-album (23 ×15 cm) met een selectie van de mooiste foto’s van jullie huwelijksdag;
 • Ontvangst van de foto’s binnen 3-4 weken na de bruiloft;
 • Incl. BTW en reiskosten binnen Nederland of Vlaanderen.

 

Aanvullend bied ik jullie

 • Luxe fine-art trouwalbums;
 • Loveshoot of pre-wedding fotoshoot;
 • Design van uitnodigingskaarten, huwelijkskaarten, dinerkaarten;
 • Retoucheren of speciale kleurbewerkingen van de foto’s;
 • 2de fotograaf;
 • Bruiloft in het buitenland? Laat het me even weten!

Mocht mijn aanpak en stijl jullie aanspreken,
maak via het reserveringssysteem een vrijblijvende afspraak ter kennismaking.

Jullie zijn van harte welkom!

 

Maak een afspraak

 


 

Gwendoline en Paul

Gwendoline en Paul

Op veel websites van bruidsfotografen zie je gewone rechttoe rechtaan foto's staan. Wij waren op zoek naar meer; een fotograaf die niet alleen vakman of vrouw is maar die onze trouwdag op een professionele, spontane en creatieve wijze vast kon leggen. We kwamen bij Dzidra terecht en vanaf het begin is het contact heel leuk en soepel verlopen. Dzidra heeft onze huwelijksdag net zo vastgelegd zoals hij is verlopen: helemaal perfect. Ze heeft een onvergetelijk herinnering gemaakt. De mooiste dag van ons leven beleven we nu telkens weer als we het prachtige fotalbum met onze bruidsfoto's bekijken. Wij zijn buitengewoon tevreden over de manier waarop Dzidra onze trouwdag heeft gefotografeerd en over de prachtige foto's, gemaakt met veel passie en met oog voor de bijzondere momenten van de dag. Kortom: een bruidsfotografe die haar vak 100% verstaat!

Peter en Ilse

Peter en Ilse

We waren op zoek naar een fotograaf waarmee je een meteen klik hebt en die een stijl van fotograferen heeft die ons aanspreekt. Nadat we bruidsfoto's van verschillende fotografen op internet hadden vergeleken kwamen we steeds terug bij Dzidra Fotografie. Bij ons plezierige kennismakingsgesprek was er meteen een klik met Dzidra. Ze dacht met ons mee en bood ons ook een gratis loveshoot aan. Dit bleek een schot in de roos, want we konden alvast wennen aan de camera. Dzidra gaf ons heel waardevolle tips. We kijken nu met grote tevredenheid terug op onze huwelijksdag, alles ging zoals we ons hadden voorgesteld en met dank aan Dzidra hebben we nu voor vele jaren een mooie en tastbare herinnering. Dzidra is een superfotograaf en levert uitstekend werk. Echt een aanrader!

Esmée en Yvo

Esmée en Yvo

Ontzettend dank voor je werk! Je hebt naar ons 100% bewezen dat je een fantastische fotografe bent. Voorbereiding, setting, poses en inzet waren echt geweldig. Wij zullen je overal aanraden. Dik verdiend!

Janine en Edwin

Janine en Edwin

We hebben genoten van de foto's! Wat een mooie en geslaagde reportage. Het mooie is dat er een afwisseling is van geposeerde en spontane momenten. We zijn er erg blij mee. Heel veel dank voor deze dierbare herinnering!

Sandra en Bram

Sandra en Bram

Thank you very much for the pictures! They are great. We will definetely recommend you if we have the chance!

Bella en Hub

Bella en Hub

Ik kan geen ander cijfer dan een 10 voor Dzidra geven omdat er totaal niks op aan te merken was. Niks was haar teveel. Zij heeft onze trouwdag perfect in beeld gebracht terwijl wij helemaal niet gewend waren om gefotografeerd te worden. Wat ik bijzonder aan Dzidra's foto's vind, is dat je de essentie van het moment van de foto afleest. Zij kiest de juiste momenten terwijl jezelf kunt genieten. Ik kan Dzidra aanbevelen voor iedereen die een onbezorgde perfecte trouwdag wil hebben.

Ester en Quirijn

Ester en Quirijn

Dank je wel voor de prachtige verzameling foto’s! Het was zo leuk om er doorheen te kijken, de sfeer van de dag kwam weer helemaal boven! We zijn heel blij met eindresultaat.

Maud en Jeroen

Maud en Jeroen

Wij hadden nogal wat wensen met betrekking tot onze bruidsshoot. Het moest op twee plekken en de locatie en tijd is een aantal keer veranderd. Allemaal geen probleem voor Dzidra. Ze is heel goed in het op gemak stellen aangezien ik mij niet helemaal prettig voel bij een fotoshoot maar ik zal vast niet de enige zijn. Wij hebben alleen een shoot gedaan met met hele mooie foto's als resultaat en ik zal iedereen aanraden om haar voor de hele dag in te huren. Wij hebben nu mooie herinneringen aan deze geweldige dag.

Vincent en Ilse

Vincent en Ilse

Met fantastische foto's van ons huwelijk genieten we nog enorm na van een fantastische dag. Dank je Dzidra voor de uitstekende en professionele fotografie en onze prima samenwerking.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Bruidsfotografie nieuws
ErrorHere