Kennismaken

Kennismaken

Jullie huwelijksdag is een mijlpaal in jullie leven. Als jullie bruidsfotograaf wil ik me hierop perfect voorbereiden. Daarom bezoek ik jullie ruim voor de grote dag om kennis te maken en om jullie speciale wensen te bespreken.

Ruim voor de huwelijksdag

Ruim voor de huwelijksdag

Ik kan voor jullie een korte pre-wedding fotosessie verzorgen. In ontspannen sfeer fotografeer ik jullie op locatie of in een leuke setting. Ik geef jullie dan al tips en je raakt al meer gewend aan de camera. De foto's kunnen jullie voor jullie huwelijk gebruiken.

De trouwdag zelf

De trouwdag zelf

Deze dag moet 100% perfect verlopen. Op jullie trouwdag komt veel op jullie af. Maar voor de fotografie geen zorgen, deze is in betrouwbare handen. Een paar dagen voor jullie huwelijk neem ik contact op om de laatste aanpassingen te horen.

De foto's

De foto's

Direct na de bruiloft ga ik aan de slag met de gemaakte opnames. Indien nodig doe ik beeldbewerkingen en kleine kleurcorrecties. Dit is bij Dzidra Fotografie altijd inbegrepen. Het duurt daarom wat langer voordat de foto's aan jullie worden geleverd.

Het trouwalbum

Het trouwalbum

Een trouwalbum is een fantastische herinnering aan jullie huwelijksdag. Indien jullie dat willen, stel ik een trouwalbum samen. Dat kan digitaal op echt fotopapier met een unieke vormgeving of in een klassiek album met een selectie van superieure kwaliteitsfoto's.

Investering

Investering

Om mij als jullie bruidsfotograaf te boeken vraag ik een aanbetaling van 20% van de offerte. Pas na ontvangst van jullie aanbetaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag wordt direct na jullie bruiloft gefactureerd.

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Bruidsfotografie nieuws
ErrorHere
× Vragen?