Maak je bruiloft compleet

Met mijn samenwerkingpartners

Trouwen… spannend! Het wordt een dag om nóóit te vergeten! Je hoeft niet allen de bruidsfotograaf te regelen, maar ook de locatie, bruidskleding, een bloemist en misschien ook een mooie trouwauto.

Wil je je bruiloft compleet maken, dan kan ik je mensen met wie ik samenwerk van harte aanraden!

VISAGIE


Face to Be Visagie

Ulrike van Gestel, gediplomeerde schoonheidsspecialiste, make-up-artist en haarstylist.Face to Be Visagie verzorgt graag uw bruidsmake-up en/of bruidskapsel op de meest bijzondere dag van je leven en laat je stralen zoals u dat wilt! Persoonlijke aandacht, warmte, oog voor detail en het bieden van een zeer hoge kwaliteit!
Contact

Potteriestraat 143
6216 VD Maastricht
Tel.: +31 (0)654614775, +31 (0)438513044
E-mail: ulrike@facetobe.nl
www.facetobe.nl


Katinka Jarabik Visagie

Katinka Jarabik, visagiste, kleur- en stijl consulente uit Limburg, Sittard. Heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van visagie en styling. Haar visagie kenmerkt zich door veelzijdigheid en creativiteit. Katinka Jarabik is onder andere gespecialiseerd in bruidsmake-up. Natuurlijk komt Katinka ook aan huis voor bruidsvisagie. Laat u eens opmaken door een professioneel visagiste!
Contact

Mobiel +31 (0)6 4803 1929
Tel.: +31 (0)46 426 35 07
E-mail: info@katinka-jarabik.com
www.katinka-jarabik.com

FEEST


Erido Events & Entertainment

Feest op je bruiloft

Erido Events & Entertainment verzorgt het trouwfeest tot in de puntjes: van een perfecte muziek voor jullie huwelijksceremonie tot bijzondere openingsdans en knallende dansvloer met goed geluid, mooie verlichting en de DJ of band, die perfect ​​​​​​​​​​​​​​​aansluit bij de sfeer die jullie feest v​​​​​​​raagt. Jullie trouwfeest wordt er één om nooit te vergeten!

Contact

Boek per direct:

Tel.: (+31) 6 36 39 66 08

E-mail: info@erido.nl

www.erido.nl

BRUIDSTAARTEN


Patisserie Peter Lemmens

Dzidra Bruidsfotografie partners. Patisserie Peter Lemmens

De mooiste dag van jullie leven moet gevierd worden met de lekkerste taarten en vlaaien! Bij Patisserie Peter Lemmens vindt u een groot assortiment taarten en andere lekkernijen. De taarten zijn mooi opgemaakt met marsepeinen roosjes en parels. Een tekst, een beeldje, een foto of een bepaalde vorm is ook mogelijk.

Contact

Adres:
Scharnerweg 64, Maastricht
Winkel en lunchroom: Glacisweg 30H, Maastricht
Rijksweg 50, Gronsveld
Dr. Erensstraat 4B, Valkenburg

Tel.: +31 (0)43 363 4387

E-mail: info@peterlemmens.nl

www.peterlemmens.nl

CADEAU'S


Huwelijks-cadeau.nl

Een live schilderij van je bruiloft

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto’s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen? In al die gevallen vind je het perfecte geschenk op huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke geschilderd wordt.

Een extra attractie tijdens het feest

Een live geschilderd bruiloftsschilderij is niet alleen een schitterend en duurzaam cadeau, het vormt gedurende de dag ook een interessante extra attractie voor de gasten. Niets is leuker dan te zien hoe de scène langzaam onder de penselen van de kunstenaar tevoorschijn komt! Bovendien wordt het eindresultaat nog tijdens de bruiloft gepresenteerd door de schilder zelf. De onthulling van het doek zal zeker een moment zijn dat vele gasten zich nog lang zullen herinneren!

Een kunstenaar met jouw stijl

Natuurlijk is het wel van belang dat jouw persoonlijke huwelijksschilderij helemaal aan jouw smaak en stijl voldoet. Je wilt het immers met een voldaan gevoel een ereplekje aan de muur kunnen geven. Om die reden kun je op huwelijks-cadeau.nl ook zelf een kunstenaar kiezen. Zo weet je zeker dat je een goed gevoel hebt bij het eindresultaat!

Interesse?

Lijkt zo’n prachtig huwelijksschilderij je wel iets?
Kijk dan snel op huwelijks-cadeau.nl voor alle praktische informatie. Hier kun je ook onze kunstenaarsprofielen bekijken, eventuele vragen stellen, en natuurlijk je bestelling plaatsen!

Contact

Tel.: +31 (0)6 1600 20 88
E-mail: info@huwelijks-cadeau.nl
www.huwelijks-cadeau.nl


MUZIEK


Zangeres Francine Recca

Jazzy, warm, elegant en zonnig… dat is het type muziek dat zangeres Francine Recca u brengt. Ze heeft een ongelofelijk 6-talig repertoire en past zich met plezier aan aan uw wensen, zowel bij uw ceremonie als borrel en diner.
Als geen ander kan zij switchen tussen heerlijk op de achtergrond een fijne sfeer creëren of juist heel interactief met haar draadloze microfoon rondlopen en dansend contact maken met de gasten. Ook een salsa workshop is mogelijk.
Contact

Tel.: +31 (0)634308925
E-mail: info@francinerecca.com

Website:
www.francinerecca.com

Boek per direct

TROUWAUTO'S


Oldtimers

Een mooi auto zorgt voor een spectaculair begin van jullie huwelijksdag. Wat kan romantischer zijn dan een rit in een mooie, klassieke trouwauto!
Wil je je trouwdag bijzonder maken, kies dan deze net gerenoveerde Volvo Duett van 1968 of een prachtige donkerblauwe Triumpf cabriolet. Ik kan deze zeer bijzondere auto’s speciaal voor jullie huwelijk regelen. Neem contact op voor deze persoonlijke arangement.

123trouwauto.nl

Wat is er nou mooier dan trouwen met de partner van je dromen? Trouwen met de partner van je dromen én de auto van je dromen! Met 123 Trouwauto maak je er pas echt een onvergetelijke dag van. Wilt u een trouwauto huren? Wij zijn de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen en volgvervoer. Ineens heb je in plaats van twee of vier getuigen, honderden getuigen bij je huwelijk.

RINGEN


Goudsmeden Mirei & Alex

Zijn jullie op zoek naar heel bijzondere handmade trouwringen? Smeden, graveren, ontwerpen en idee ontwikkeling, alles kan bij Mirei en Alex in Jodenstraat, hartje Maastricht.

Contact

Jodenstraat 15-A, 6211 ER Maastricht
Tel.: +31 (0)43 310 0716

BLOEMEN


Nels bloemdecoraties

Voor de mooiste bloemdecoraties voor uw bruiloft kunnen jullie terecht bij Nel Brouns.
Maak uw bruiloft helemaal compleet met bijzondere bloemdecoraties!
Contact

Bruggelkes 3
6243 CH Geulle
Tel.: +31 (0)6 20310520
E-mail: nelsbloemdecoraties@gmail.com
www.nelsbloemdecoraties.nl

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Bruidsfotografie nieuws
ErrorHere
× Vragen?