“One doesn’t stop seeing. One doesn’t stop framing. It doesn’t turn off and turn on. It’s on all the time.”

Annie Leibovitz, photographer

Als ik getuige ben van jullie huwelijk, wil je natuurlijk erg graag weten wie ik ben. Ik zal je daarom iets over mezelf vertellen. Ik ben Dzidra Dubois, een gepassioneerd fotografe die jullie mooiste dag perfect in beeld kan brengen. Hoe is dat zo gekomen?

Achtergrond

Op jonge leeftijd was ik al getuige van tientallen huwelijksceremonies. We woonden tegenover het gemeentehuis en vlakbij de kerk. Mijn vader deed vaak de fotografie. De fijne kneepjes van het vak heb ik van hem geleerd. Tot en met het ontwikkelen en afdrukken van de foto’s in de DOKA. Het fotograferen en spelen met licht werd dus bijna als vanzelfsprekend mijn grote hobby.

Jaren geleden werd ik door vrienden gevraagd om hun huwelijk te fotograferen. Een leuke ervaring om getuige te zijn van bijzondere en intieme momenten van geluk. Na meer van deze vriendendiensten, besloot ik om mijn hart te volgen en me professioneel te toe te leggen op fotografie.

Ooit afgestudeerd als architect aan de TU, ben ik, na een flink aantal jaren als creatief grafisch ontwerper voor web en reclame, bijna tien jaren geleden alweer, voor mezelf begonnen als fotografe. Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool en volgde workshops voor bruidsfotografie.

Stijl

Mijn stijl van fotografie laat zich het best typeren als creatief, origineel, met oog voor het detail en de bijzondere momenten. Een mix van fotojournalistieke stijl en traditionele opnames, met uitstapjes naar Fine Art momenten. Zo wordt jullie mooiste dag vastgelegd als een soort documentaire, een compleet verhaal.

Op de huwelijksdag ik ben zo weinig mogelijk zichtbaar maar wel altijd en overal aanwezig. Ik hou van natuurlijk en ben zeker niet de hele dag bezig om jullie te laten poseren voor de foto. Ik ben zeer gefocust op de fotografie van jullie beleving en ik geniet van het gelukgevoel van deze dag! 

Uitgebleekte en overbewerkte foto’s hoef je niet van mij te verwachten. Wel prachtige, kleurrijke en spontane opnames van dierbare momenten, volle emoties en liefde! Om te koesteren en te bewaren, voor altijd.

Privé

Ik ben een echte levensgenieter en hou van zee en natuur, de mediterrane levensstijl, koken, de Italiaanse keuken en van flamencodansen. Maar het allerbelangrijkst voor mij zijn de intense momenten samen met mijn echtgenoot, familie en vrienden.

Al vele jaren ik ben gelukkig getrouwd. We delen onze passie voor fotografie en reizen. Je ziet me vaak op Schiphol, de rugzak vol met fotoapparatuur, we gaan op reis! Ga je trouwen in het buitenland? Geef me even een seintje!

Afspraak maken?

Ik woon in het centrum van Maastricht en werk voornamelijk in Limburg, maar ik vind het heerlijk om ook in de andere provincies van Nederland bruidsreportages te maken.

Wilt u meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan via mail, telefoon, het contactformulier op mijn website of via een bericht in de social media. Ik probeer u dan binnen 24 uur te antwoorden. En wellicht spreken we ons dan binnenkort bij een kopje koffie of thee, op mijn kantoor, bij u thuis of elders.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Bruidsfotografie nieuws
ErrorHere
× Vragen?