Love fotoshoot

Om de liefde te vieren

Fotograaf bruiloft, trouwfotograaf Dzidra Dubois, bruidsfotografie Maastricht

Love fotoshoot? Een goed begin…

De voorbereidingen op jullie trouwdag zijn spannend en leuk! Er komt heel veel op jullie af. En jullie willen alles 100% perfect regelen. Dit geldt ook voor het kiezen van een goede vakfotograaf die de foto’s van jullie huwelijk gaat verzorgen. Spreekt de stijl van fotograferen jullie aan? Je kunt immers maar eenmaal kiezen. Een love fotoshoot laten maken is een mogelijkheid om dit weten en om te wennen aan de camera die op jullie gericht wordt.

…is het halve werk

Een Love fotoshoot of pre-weddingshoot doen is een leuk excuus om samen met de bruidsfotograaf een aantal leuke foto’s van jullie beiden te laten maken. Deze fotosessie voor bruiloft helpt jullie, niet alleen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto’s maar ook hoe je in beeld wilt komen. Een soort generale repetitie, waarbij ik jullie in een relaxte omgeving ook alvast wat fotografietips kan geven. De gemaakt foto’s kunnen jullie ook gebruiken voor de uitnodiging of bedankkaart of als decoratie op jullie bruiloft. Kortom alle reden voor een love fotosessie!

Pak nu je kans

… en schrijf je meteen in voor een love fotoshoot van jou en je lief! Reserveer je fotosessie vanaf nu heel simpel op onze webshop. Bepaal wanneer je wilt, en kijk direct in ons boekingssysteem of het kan op die dag.

 

Boek een Love fotoshoot *

* Je wordt doorverwezen naar mijn webshop met een online reserveringssysteem. Kies de gewenste datum, betaal met iDeal en je Love fotoshoot is per direct gereserveerd.

 

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Dzidra Bruidsfotografie nieuws
ErrorHere
× Vragen?